Τι φέρνει η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ; (videos)

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ με την Λαμία προανήγγειλε διαφοροποιήσεις στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ για τη νέα σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις μου“.

Τη στιγμή που η ΑΕΚ αναφέρει πως δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο σε σχέση με οποιονδήποτε

ποδοσφαιριστή του κλαμπ είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι δεν θα βρίσκονται στα Σπάτα τη νέα σεζόν.

Το ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν αυτή τη στιγμή από την ΑΕΚ ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά, ωστόσο είναι προφανές πως υπάρχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται και φαίνεται πως δύσκολα θα ανανεωθούν.

Νόρντιν Άμραμπατ, Τομ Φαν Βέερτ, Εχσάν Χατζισαφί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Σέρχιο Αραούχο είναι ουσιαστικά χωρίς συμβόλαιο, καθώς αυτό ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ή ένδειξη από πλευράς ΑΕΚ πως θα ανανεωθούν. Υπάρχει όμως πολύ δρόμος ακόμα για το τι ακριβώς θα συμβεί.

Τουλάχιστον για τις περιπτώσεις των Άμραμπατ, Χατζισαφί και Αραούχο ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα στο παρελθόν είχε φανεί θετικός σχετικά με την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Το τι πρόκειται να συμβεί με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα φανεί το επόμενο διάστημα. Φαν Βέερτ και Σιντιμπέ είναι αλήθεια πως δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν στην ΑΕΚ.

Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι το τι πρόκειται να συμβεί και με την περίπτωση του Άλεξ Κάλενς ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός από την Χιρόνα με τον Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του Περουβιανού στόπερ, ωστόσο θα πρέπει να τα βρουν με την ισπανική ομάδα για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Επίσης, δύσκολο φαντάζει τούτη τη στιγμή να συνεχίσει στην ΑΕΚ παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο Ροδόλφο Πισάρο που στην πρώτη του χρονιά στην Ένωση πρόσφερε ελάχιστα πράγματα στον περιορισμένο χρόνο που πήρε από τον Αλμέιδα.

Κλείνοντας, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις και στη θέση του τερματοφύλακα εκεί όπου Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο εάν η ΑΕΚ προχωρήσει σε απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι τότε ένας από τους δύο θα πρόκειται να αποχωρήσει από τους “κιτρινόμαυρους“.

Keywords
Τυχαία Θέματα