Θρίαμβος για τον Παγώνη: Κατέκτησε το Kitz Rising 2026!

Ο Ραφαήλ Παγώνης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το σπουδαίο ταλέντο του, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Kitz Rising 2026, τη διοργάνωση που φιλοξενείται στο πλαίσιο του Generali Open ATP 250 στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή και αήττητη πορεία, επικρατώντας στον τελικό του Αιγύπτιου Μοχάμεντ Γκενίντι με 3-1 σετ.

Τα επιμέρους σκορ ήταν 4-2, 3-4(6), 4-3(4) και 4-2, με τον Παγώνη να ξεπερνά το εμπόδιο ενός εκ των κορυφαίων αθλητών της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 15 ετών.

Εκτός από το τρόπαιο, ο Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε και το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ, το οποίο απονέμεται στον νικητή ως αναπτυξιακή ενίσχυση.

Το συγκεκριμένο ποσό προορίζεται αποκλειστικά για την αγωνιστική και προπονητική εξέλιξη των νεαρών αθλητών, στηρίζοντας την περαιτέρω πρόοδό τους στο άθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα