Θολό το τοπίο για τους δυο Γάλλους

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Ματιέ Βαλμπουενά και Ζερεμί Ματιέ, οι οποίοι βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι δυο παίκτες τονίζουν πως περιμένουν τις ομάδες τους, πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, σχετικά με το μέλλον τους. Ο πρώτος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία της με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο δεύτερος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τη νέα
σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Βαλμπουενά δήλωσε: “Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Ίσως γίνει μία ακόμη συνάντηση. Μπορεί να ανανεώσω, μπορεί να υπογράψω αλλού”¨. Από την πλευρά του, ο Ματιέ τόνισε: “Δεν ξέρω. Μίλησα με τη διοίκηση. Είναι απόφασή της. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Περιμένω την απάντηση του συλλόγου”.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Μάρτιν Σκρτελ, τον οποίο προορίζει για το βασικό σχήμα του, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο και της Πάρμα, η οποία φέρεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα