Θετικό κλίμα για τον Βοτανικό

Υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού τάσσονται και οι τράπεζες, οι οποίες φέρονται έτοιμες να χρηματοδοτήσουν το έργο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τράπεζες “Alpha Bank” και “Πειραιώς” ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην υλοποίηση της “Διπλής Ανάπλασης”, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε μείνει στα συρτάρια.
Πέρα από την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Ερασιτέχνη, οι τράπεζες θέλουν να προχωρήσουν και τα έργα για τις εμπορικές χρήσεις στην περιοχή. Παράλληλα, αναμένεται να προχωρήσει και το θέμα του εμπορικού κέντρου του Βωβού, το οποίο έχει μείνει ανεκμετάλλευτο.

Τέλος, αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές μεταξύ κυβέρνησης, Δήμου Αθηναίων και Ερασιτέχνη, σχετικά με το που θα χτιστεί το γήπεδο μπάσκετ. Αυτό που μελετάται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι να χτιστεί το γήπεδο σε όμορο οικόπεδο του Δήμου, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτι που θα καθυστερούσε την έναρξη των έργων στην περιοχή του Βοτανικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα