Θέος για Ηρακλή: "Το σωματείο ξέμπλεξε"

Θέος για Ηρακλή: "Το σωματείο ξέμπλεξε" gpagosΠέμ, 03/11/2021 - 16:57

Ο Γ.Σ. Ηρακλής πέτυχε μία ακόμη δικαστική νίκη σε ό,τι αφορά στην περιουσία του συλλόγου στις εκτάσεις γης. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική απόφαση του δικαστηρίου, η περιοχή της Μίκρας -της έκτασης του Συλλόγου εκεί- είναι ακατάσχετη. 

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες εξελίξεις σύμφωνα με τις οποίες

ο Ηρακλής μπορεί να αξιοποιήσει και πάλι την ακίνητη περιουσία του και να λειτουργεί και πάλι ως αθλητικός οργανισμός σε όλα τα επίπεδα. 

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Ηρακλής, Φώτης Θέος αναφέρθηκε σχετικώς σε δηλώσεις του.

Είπε: “Αν το χάναμε το δικαστήριο, θα μπορούσαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό τη Μίκρα, άλλωστε από το 2016 υπάρχει απόφαση του ΙΚΑ, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε το δικαστήριο και υπάρχει ακατάσχετο, άρα η νέα διοίκηση του Νέου ΓΣ Ηρακλής έχει στη χρήση της δυο ακίνητα, τη Μίκρα και τους Χορτατζήδες, για να βρει ακόμη και επενδυτή”.

Πρόσθεσε: “Έπρεπε να ξεμπλέξουμε το σωματείο, να σώσουμε την περιουσία του συλλόγου, κάτι που κάναμε και τώρα πλέον αλλάζει το σκηνικό. Υπάρχουν Ηρακλάκια που θέλουν να επιστρέψουν κοντά στον σύλλογο, όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται…”

Συμπλήρωσε: “Το σωματείο πήρε επί 10 χρόνια πολλούς τίτλους στο βόλεϊ, έγινε βασιλιάς της Ευρλωπης, αλλά σε μετέπειτα χρόνο βγήκαν τα προβλήματα. Στις τότε εποχές όλοι πίστευαν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα, αλλά τώρα έχουν όλοι οι διοικούντες εκείνης της εποχής και τρέχουν στα δικαστήρια με πολλά χρέη στην πλάτη τους. Το σωματείο ξέμπλεξε, έσωσε την περιουσία του, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τους τότε παράγοντες, που τραβιούνται στα δικαστήρια”.

Πηγή: FOCUS 103,6 FM

Ερασιτέχνης Ηρακλής Off Off Off Off Οι δηλώσεις του Φώτη Θέου, του προέδρου του Γ.Σ.Ηρακλής, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο για τον Ηρακλή Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 16:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα