Θέος: «Ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας»

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε λόγο για ένα μεγάλο μάθημα που πήραν όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την αναμέτρηση με τους Ίβηρες. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του δεν έδειξε την ποιότητα που έχει στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Θέος δήλωσε: «Σίγουρα μας στενοχωρεί το τελικό σκορ αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στην Ισπανία για την εμφάνιση και τη νίκη της.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας για να καταλάβουμε ότι στο υψηλό επίπεδο απαιτείται συγκέντρωση σε κάθε λεπτό των αγώνων. Δυστυχώς έχει μεγαλώσει η “απόσταση” από αυτές τις χώρες ποδοσφαιρικά και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί μόνο το ατομικό ταλέντο αλλά χρειάζεται και σκληρή δουλειά σε αυτές τις ηλικίες.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Νορβηγία και στο κακό πρώτο ημίχρονο που κάναμε, χάθηκαν αρκετές ελπίδες για την πρόκριση αλλά και σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι της δυναμικής και της ποιότητας που διαθέτουμε ως ομάδα. Θα περιμένουμε και το άλλο παιχνίδι για να δούμε τον στόχο μας την τελευταία αγωνιστική.

Τα παιδιά βρέθηκαν εδώ μετά την πρόκριση τους από δύο πολύ δύσκολες προκριματικές φάσεις που έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα στην τελευταία αναμέτρηση οφείλουμε να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο και να παλέψουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στο μέλλον θα πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους όπως η Ισπανία αλλά σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι επιστρέψαμε σε τελική φάση μετά από τόσα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα