Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3: Θέμα ποιότητας και προσωπικότητας (vids)

Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3: Θέμα ποιότητας και προσωπικότητας (vids)osinteliΚυρ, 11/08/2020 - 21:35

Ο μαχητικός Απόλλων οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα όρια του, όμως ο "δικέφαλος" βρήκε τον τρόπο να φύγει από την Ριζούπολη με το "διπλό" (3-1).

O ΠΑΟΚ εμφανίστηκε εμφανώς καταπονημένος στη Ριζούπολη, έπειτα από το απαιτητικό ευρωπαϊκό ραντεβού που είχε μεσοβδόμαδα και το γεγονός αυτό έδωσε φτερά στον (ούτως

ή άλλως πάντοτε) πεισματάρη Απόλλωνα. 

Όχι απλώς δεν πτοήθηκαν οι παίκτες του Γ. Παράσχου από το γρήγορο γκολ του "Δικεφάλου", αλλά ο αιφνιδιασμός που δέχτηκαν λειτούργησε κατ' ουσία ως καύσιμο στο ρεζερβουάρ τους.

Δείτε το 0-1

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, με όπλο τη δύναμή τους, που τους έδωσε την δυνατότητα να κυριαρχήσουν στις μάχες του αέρα και δεν σταμάτησαν να το κάνουν όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε πρόσφορο έδαφος για να τους χτυπήσει στην κόντρα. 

Δείτε το 1-1

Ο επιμένων νικά και το 1-1 ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μένει από δυνάμεις. 

Ακόμα κι έτσι ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να βάλεις μια ομάδα με την ποιότητα και την προσωπικότητα του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία, που είχε παρατάξει 11αδα με πέντε νέα πρόσωπα, έκανε τις απαραίτητες κινήσεις από τον πάγκο, το μάτι των παικτών του ξαφνικά άρχισε να γυαλίζει και μέσα σε λίγα λεπτά η ροή της αναμέτρησης άλλαξε ξανά.

Εν τέλει, το "τρίποντο" για τον "Δικέφαλο" ήρθε χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Πρώτα από τον Σβαμπ (78') κι εν συνεχεία από τον Αουγκούστο στις καθυστερήσεις.

Δείτε το 1-2

Δείτε το 1-3

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης ΕΛΛΑΔΑ Ο μαχητικός Απόλλων οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα όρια του, όμως ο "δικέφαλος" βρήκε τον τρόπο να φύγει από την Ριζούπολη με το "διπλό" (3-1).

Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 21:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα