"Θέμα" με Νίνη στο Ισραήλ

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Σωτήρη Νίνη με τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, αφού η διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου πρότεινε στον "El Nino" τη λύση της συνεργασίας, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής μέσος αρνήθηκε την πρόταση του κλαμπ και δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πηγές από το Ισραήλ, οι υπεύθυνοι της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ενημέρωσαν τον Νίνη ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και του πρότειναν την καταβολή μέρους του συμβολαίου του για να αποδεσμευτεί. Ο
Νίνης δεν δέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση και οι Ισραηλινοί έδωσαν ολιγοήμερη άδεια στον 27χρονο ποδοσφαιριστή για να εξετάσει τις επιλογές του, ενώ ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αφού εφέτος είχε ήδη συμμετοχές με δύο συλλόγους (Μαλίν και Μακάμπι).

Πάντως η διοίκηση της Μακάμπι σκοπεύει να διαγράψει τον παίκτη από τη λίστα που έχει δηλώσει για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, κάτι που θα σημάνει και τον αγωνιστικό "παροπλισμό" του Νίνη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του "El Nino" στο σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα