Θέλει τουλάχιστον τέσσερις μετεγγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση τεσσάρων παικτών στη διοίκηση του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μελετήσει τις τελευταίες εβδομάδες το ρόστερ των “ερυθρολεύκων” και έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη, σχετικά με την αξία των παικτών. Παράλληλα, φέρεται να έχει αποφασίσει το που θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός εν όψει της νέας αγωνιστικής
περιόδου.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως προτεραιότητα για τον Πορτογάλο τεχνικό αποτελεί η απόκτηση δυο πλάγιων μεσοεπιθετικών, καθώς στηρίζει πολλά στο παιχνίδι από τις πτέρυγες, στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίζουν οι “ερυθρόλευκοι” τη νέα σεζόν. Παράλληλα, έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής, με έφεση στο σκοράρισμα. Ο Μαρτίνς δε φέρεται να είναι ικανοποιημένος με τους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς και ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης, ο οποίος θα προορίζεται για το βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων”.

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να επιθυμεί και την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στη συγκεκριμένη θέση, εν όψει της νέας σεζόν. Σημαντικό ρόλο στις μετεγγραφές των “ερυθρολεύκων” θα παίξουν και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα