Θέλει να προκαλέσει σεισμό με Καρίγιο (video)

Ένας πολύ ποιοτικός και ταλαντούχος επιθετικός βρίσκεται ξανά στην λίστα του Ολυμπιακού. Ο Κουίδο Καρίγιο της Λαγανές είναι ο φορ που ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει και σε θέμα της για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις, το site της Mirror.co.uk.


Η περίπτωση του Αργεντίνου στράικερ δεν είναι νέα για την ομάδα του Πειραιά, αφού και το 2015 είχαν έρθει σε επαφές μαζί του και με τον εκπρόσωπό του, αλλά τα χρήματα που ζητούσε η πλευρά του παίκτη ήταν πολύ μακριά από εκείνα που μπορούσε να δώσει ο Ολυμπιακός. Τότε ο παίκτης αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο παίκτης στην πορεία αποκτήθηκε από την Μονακό έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Πριγκιπάτο έμεινε 3 χρόνια, έπαιξε σε 65 παιχνίδια και σκόραρε 15 τέρματα. Οι επιδόσεις του πείθουν τους διοικούντες την Σαουθάμπτον να κινηθεί για την απόκτησή του.
Ο Αργεντίνος επιθετικός φαίνεται πως "γυάλισε" για τα καλά στο μάτι των Άγγλων και της Σαουθάμπτον η οποία έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει δίνοντας το ποσό των 25εκ. ευρώ.
Όμως αποτέλεσε την απόλυτη απογοήτευση. Ο Καρίγιο δεν κολλάει με την ομάδα και η ομάδα με τον Καρίγιο. Από τον Γενάρη που αποκτήθηκε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν παίζει μόλις 7 ματς και δεν σκοράρει σε κανένα από αυτά. Οι Άγγλοι, αλλά και ο παίκτης ψάχνουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σπίτι του Αργεντίνου φορ. Η Ισπανική Λεγανές έρχεται σε συμφωνία μαζί του και τον αποκτά με την μορφή δανεισμού. Ο Καρίγιο έπαιξε με την γαλανόλευκη φανέλα ως τώρα 31 παιχνίδι σκοράροντας 6 γκολ κι έχοντας μίαν ασίστ.
Ο Καρίγιο βρίσκεται εκ νέου λοιπόν στην ερυθρόλευκη λίστα, αν και πάλι το κασέ του παραμένει σε σημείο που σίγουρα θα πρέπει να κάνει υπέρβαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πάρτε μία γεύση για το ποιος είναι ο Γκουίδο Καρίγιο
Keywords
Τυχαία Θέματα