Θέλει να κρατήσει τον Πόνσε η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τη Ρόμα, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποκτηθούν τα δικαιώματα του Εζεκιέλ Πόνσε το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Ιταλών, οι οποίοι εμφανίζονται ανυποχώρητοι στη ρήτρα που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δυο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι,
στο πλαίσιο του δανεισμού του παίκτη. Η ρήτρα προβλέπει την καταβολή έξι εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά της ΑΕΚ, σε τέσσερις δόσεις, αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμό του.

Ο 22χρονος παίκτης αμείβεται από την ομάδα της Ρώμης με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που δύσκολα θα δώσει η Ένωση. Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις και του Αργεντινού επιθετικού, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εμφανίζονται ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία του νεαρού επιθετικού και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα τους τα επόμενα χρόνια. Η Ένωση αναμένεται να ξεκινήσει επαφές και με την Τορίνο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούκας Μπογέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα