Θέλει να χτυπήσει από τα άκρα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως τα άκρα του Ολυμπιακού θα είναι το “κλειδί” για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως οι Ουκρανοί έχουν το αδύναμο σημείο τους στα πλάγια μπακ και για αυτό τον λόγο περιμένει πολλά από τους Ποντένσε και Ζιλ Ντίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο δεύτερος αναμένεται να πάρει τη θέση του Λάζαρου
Χριστοδουλόπουλου στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε μια από τις αρκετές αλλαγές που θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο γήπεδο της Τούμπας.

Θέσεις στο βασικό σχήμα φέρονται να διεκδικούν επίσης οι Χασάν αντί του Γκερέρο, Τσιμίκας αντί του Κούτρη και Καμαρά αντί του Νάτχο. Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” ολοκληρώνεται την Τετάρτη με μια τελευταία προπόνηση. Μετά το τέλος της ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα της Πέμπτης, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και μέρος των όσων σκέφτεται για την ενδεκάδα της ομάδας του στο ματς της Πέμπτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα