Θέλει μια ακόμα λύση για την άμυνα

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και τις τελευταίες ημέρες φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο περιπτώσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να αποφασίσει ποιος από τους Φώτη Κέζο ή Νώντα Παντελάκη θα αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «πράσινων» για το κέντρο της άμυνας.

Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ερμή Αραδίππου. Ο νεαρός αμυντικός
είναι γιος του Αντώνη Κέζου και πέρυσι είχε οκτώ συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο δεύτερος είναι επίσης 23 ετών και πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και έξι γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για το ποιος από τους δυο θα αποκτηθεί.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του επιθετικού. Ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις μαζί με τον Δώνη από την ξένη αγορά. Στόχος τόσο του τεχνικού διευθυντή, όσο και του προπονητή της ομάδας είναι να αποκτηθεί ο ξένος επιθετικός, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα