Θέλει και επιθετικό ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού, για να έχει στα χέρια του μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να θέλει κάτι καλύτερο από τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στους «ασπρόμαυρους».

Ο Λουτσέσκου μελετάει και άλλα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Επίσης, η
διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά κρίνει υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, για την παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα των Ιωαννίνων φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 900 χιλιάδες ευρώ για τον παίκτη, την ίδια στιγμή που ο «Δικέφαλος» του Βορρά προσφέρει 400 χιλιάδες ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς αποκάλυψε πως ο Εβγέν Χατσερίντι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Η μετεγγραφή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με ελληνικές ρίζες, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με τον παίκτη να παρουσιάζεται επισήμως.
Keywords
Τυχαία Θέματα