Θέλει επιστροφή στη Λάτσιο ο Σάρατε

Στην επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Λάτσιο αναφέρθηκε ο Μάουρο Σάρατε, αποκαλύπτοντας ότι μίλησε για το θέμα με τον προπονητή της Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που γίνεται 31 ετών τον
Μάρτιο, αγωνίστηκε στους «λατσιάλι» την περίοδο 2008-2011 και στη συνέχεια επανήλθε ως δανεικός τη σεζόν 2012-2013. Αυτή τη στιγμή παίζει στη Βέλεζ Σάρσφιλντ με δανεισμό από τη Γουότφορντ.

Είχε πετύχει 34 γκολ και έδωσε 27 ασίστ σε 126 αγώνες με την ομάδα της Ρώμης, αλλά είχε επίσης και μία κόκκινη κάρτα και 22 κίτρινες, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετές φορές ο χαρακτήρας του αποτέλεσε πρόβλημα.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να αγωνιστώ ξανά για τη Λάτσιο, ακόμα και αν αυτό είναι δύσκολο στην παρούσα φάση. Μιλάω συχνά με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, επειδή έχουμε παίξει μαζί και έχουμε αναφερθεί σε αυτό το υποθετικό σενάριο», παραδέχτηκε ο Σάρατε.

«Του ζητάω πάντα να με φέρει πίσω στη Ρώμη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, λόγω του τρόπου με τον οποίο χωρίσαμε με την ομάδα την προηγούμενη φορά. Δεν ήταν ο καλύτερος και έτσι η σχέση με τον πρόεδρο Κλάουντιο Λοτίτο έχει δεχτεί πλήγμα. Αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει αυτό, θα κάνω την κίνηση», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα