The Mandalorian: O George Lucas υπενθύμισε στον Jon Favreau ότι τα παιδιά είναι το κοινό του

Ακολουθώντας το παράδειγμα των παλιών ταινιών.

O Jon Favreau αποκάλυψε τη συμβουλή του George Lucas κατά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Star Wars: The Mandalorian".

Ο Showrunner, Favreau, είχε εκφράσει την βαθιά επιθυμία του να επιστρέψει στην καρδιά του franchise, χρησιμοποιώντας παρόμοια αφήγηση με τις πρώτες ταινίες, οπότε και μίλησε με τον δημιουργό του "Star Wars" για οδηγίες σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει.

"Είχαμε

μια μεγάλη συζήτηση", είπε ο Favreau στο GQ Middle East. "Ένα πράγμα που μου είπε ήταν, 'να θυμάσαι Jon, το πραγματικό κοινό για όλες τις ιστορίες και όλους τους μύθους είναι τα παιδιά που φτάνουν την ενηλικίωση', καθώς είναι πραγματικά επηρεασμένος από τον Joseph Campbell".

Ο Lucas είναι μακροχρόνιος θαυμαστής των συγγραμμάτων του Campbell, μεταξύ των οποίων η εκδοχή του για το "Hero's Journey", που λέγεται ότι επηρέασε την κατεύθυνση του δημιουργού στο "Star Wars" και τους χαρακτήρες του.

"Απολαμβάνουμε τις ιστορίες ως ενήλικες, αλλά πραγματικά, η αφήγηση αφορά την μετάδοση της σοφίας των προηγούμενων γενεών στα παιδιά που ενηλικιώνονται, δίνοντάς τους ένα πλαίσιο συμπεριφοράς και μαθημάτων από το παρελθόν χωρίς να κάνουν τα λάθη μόνα τους", συνέχισε.

"Αυτή είναι η ελπίδα, ότι μπορείς να τα διδάξεις πώς να αποφύγουν όλες τις δυσκολίες αλλά να συλλέξουν όλη την σοφία".

Τα αποτελέσματα αυτής της συμβουλής θα δούμε λογικά στο "The Mandalorian", που τελείωσε τα γυρίσματα νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ενώ προσφάτως μάθαμε το τεράστιο κόστος του κάθε επεισοδίου. Αν και η σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ήδη γράφεται το σενάριο της δεύτερης σεζόν.

Δημιουργός του "The Mandalorian" είναι ο Favreau, ενώ άλλοι σκηνοθέτες της σειράς μας είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni, γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων "Star Wars: The Clone Wars" και "Star Wars Rebels". Ενώ η Deborah Chow του "Jessica Jones", όπως και ο Rick Famuyiwa (Dope) έχουν κι αυτοί από ένα επεισόδιο να σκηνοθετήσουν. Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist. Γνωρίζουμε επίσης πως θα επιστρέψει ένα κλασικό droid από το "A New Hope" και πως το χεράκι του στη μουσική θα βάλει ο Ludwig Göransson, συνθέτης για την ταινία "Black Panther".

Ο Favreau είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή που αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, στο Outer Rim, μακριά από την εξουσία της New Republic. Η πρώτη σεζόν έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο Favreau γράφει το σενάριο της δεύτερης.

Ο Pedro Pascal, θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του θα είναι οι Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction). Μπορείτε να διαβάσετε λίγα στοιχεία για τους χαρακτήρες εδώ και να δείτε την αφίσα της σειράς εδώ.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, στις 12 Νοεμβρίου 2019.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε το κόστος κάθε επεισοδίου "The Mandalorian"Ο Jon Favreau ήδη γράφει το σενάριο της 2ης σεζόν "The Mandalorian"Το μεγαλείο του Mandalorian δείχνει η νέα αφίσα της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα