The best of the best ! (pics)

Ο Τζέιμς Χάρντεν φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με συνολικά 2.818 πόντους έχοντας 36.1 πόντους μ.ο ανά αγώνα. Ο άσσος των Χιούστον Ρόκετς έβαλε πάνω από 50 πόντους σε 9 παιχνίδια και δύο φορές πάνω από 60!

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τελείωσε για 3η σερί σεζόν την κανονική διάρκεια της σεζόν με διψήφιους αριθμούς σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ. Ο γκαρντ της Οκλαχόμα ολοκλήρωσε τη χρονιά με 784 ασίστ και10.7 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Άντρε Ντράμοντ μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ κυριαρχόντας κάτω από το καλάθι των Πίστονς. Ο έμπειρος σέντερ πήρε συνολικά 1232 ριμπάουντ αφήνοντας αρκετά πίσω τον Γάλλο της Γιούτα, Ρούντι Γκομπέρ. Ο Ντράμοντ είχε 15.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο Πολ Τζόρτζ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναδείχθηκε πρώτος ''κλέφτης''. Ο φόργουορντ της Θάντερ είχε 170 συνολικά κλεψίματα και 2.2 ανά αγώνα.

Ο Μάιλς Τέρνερ τάπωσε 199 φορές τους αντιπάλους του. Ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς είχε 2.7 κόψίματα μ.ο ανά αγώνα συμβάλοντας τα μέγιστα στην φετινή πορεία της ομάδας, χωρίς τον Βίκτορ Ολαντίπο που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.
Keywords