Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σε όλα
τα επίπεδα του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη, παρόμοια με τα εφετινά τα οποία έχουν φέρει τους «ερυθρολεύκους» σε δύσκολη θέση, όσον αφορά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διοικούντες του Ολυμπιακού είναι έντονα προβληματισμένοι με την εικόνα ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά την εφετινή σεζόν, παρότι αποκτήθηκαν για τον συγκεκριμένο ρόλο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία θα βρεθούν το προσεχές χρονικό διάστημα υπό κρίση και θα κληθούν να αποδείξουν αν θα πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές και σε επίπεδο προσώπων μέσα στη διοίκηση της ομάδας. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της σεζόν, όταν και θα τεθεί επί τάπητος η επόμενη ημέρα των «ερυθρολεύκων».
Keywords
Τυχαία Θέματα