Θα πληρώσει άμεσα τις δόσεις

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να ενημερώσει την Τρίτη τους παίκτες της ομάδας, πως θα καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται από τις προηγούμενες δόσεις συμβολαίων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στη διοίκηση του «τριφυλλιού» να μεταφέρει στους παίκτες της ομάδας πως θα εισπράξουν άμεσα τόσο το υπόλοιπο της δόσης του Δεκεμβρίου, όσο και τη δόση του Φεβρουαρίου.

Αυτό θα γίνει με στόχο να αποφευχθούν τυχόν προσφυγές από την πλευρά των παικτών, καθώς στόχος
των «πράσινων» είναι η διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερο παικτών από το εφετινό ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι περιορισμοί που θα επιβληθούν στο «τριφύλλι», βάσει των νέων κανονισμών, αναγκάζουν τη διοίκηση της ομάδας να τρέξει τις εξελίξεις τόσο στο θέμα των πληρωμών, όσο και των ανανεώσεων της συνεργασίας της με τους παίκτες, που μένουν ελεύθεροι.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να αναλάβει την Πέμπτη τα νέα του καθήκοντα και τότε θα ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ασχοληθεί και με το θέμα του προπονητή στο «τριφύλλι».
Keywords
Τυχαία Θέματα