Θα κάνει αλλαγές στο ΟΑΚΑ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι των “αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται διατεθειμένος να “φρεσκάρει” το βασικό σχήμα των Πειραιωτών στο συγκεκριμένο ματς, μετά την υπερπροσπάθεια
στην ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ελ Αραμπί έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων”, αντικαθιστώντας τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Επίσης, θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Τσιμίκα αναμένεται να πάρει ο Λεονάρντο Κούτρης.

Παράλληλα, ο Καμαρά φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αγωνιστεί δίπλα στον Γκιλιέρμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ο Μπουχαλάκης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν και το ματς κόντρα στους Λονδρέζους, την περασμένη Τετάρτη. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα