Θα κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς

Ο Πέτρος Μάνταλος θα ξεκινήσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Έλληνας μέσος της Ένωσης έμεινε εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στη Γλασκώβη, λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Ο διεθνής μέσος θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.


Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει για το βασικό σχήμα της Ένωσης για τον αγώνα με τους Σκωτσέζους τον Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στη Σκωτία: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα