Θα φύγει από την Ολλανδία ο Αντβοκαατ

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας μόλις λήξει το συμβόλαιό του προανήγγειλε ο Ντικ Αντβοκαατ. Αυτό σημαίνει ότι τα επικείμενα φιλικά με Σκωτία και Ρουμανία θα είναι τα τελευταία ματς της θητείας του 70χρονου προπονητή.

Ο Αντβοκαατ ανέλαβε τους «οράνιε» για τρίτη φορά τον περασμένο Μάιο, μετά τη λύση της συνεργασίας της ολλανδικής ομοσπονδίας με τον Ντάνι Μπλιντ.

Δεν
κατάφερε όμως να τους οδηγήσει στην πρόκρισή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού τερμάτισαν τρίτοι στον όμιλό τους πίσω από Γαλλία και Σουηδία. Τώρα, παίζουν με τους Σκωτσέζους την Πέμπτη και τους Ρουμάνους την Τρίτη.

«Αυτά είναι τα τελευταία παιχνίδια για μένα και μετά θα σταματήσω από την εθνική ομάδα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στη συνέχεια, οπότε κανείς δεν ξέρει αν θα είμαι διαθέσιμος ή όχι», ανέφερε.

«Ας τελειώσουμε πρώτα με αυτά τα δύο ματς και μετά θα δούμε τι θα προκύψει στην πορεία. Συμφωνώ με τον Λουίς Φαν Χάαλ που έχει πει ότι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα