Τέζα: «Στόχος μας η άνοδος»

Η Αρετή Τέζα υπογράμμισε πως ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, η παίκτρια της Ένωσης αναφέρθηκε και σε επεισόδιο που είχε παλιότερα με οπαδό των «κιτρινόμαυρων», ως παίκτρια του Ολυμπιακού. Η Τέζα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη χθεσινή πρεμιέρα: «Ήταν μεγάλη η φόρτιση, γιατί συνάντησα
την παλιά μου ομάδα και τις περσινές μου συμπαίκτριες, αλλά προσπάθησα να είμαι σωστή. Δεν είναι ποτέ εύκολη μια πρεμιέρα, η Άρτεμις Κορυδαλλού είναι καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε με 3-0».

Για το στόχο της φετινής ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με αποκλειστικό στόχο την άνοδο και πείστηκα πολύ εύκολα για να υπογράψω. Έχουμε ένα ρόστερ με πολύ μεγάλη εμπειρία, με παίκτριες όπως η Τοτσίδου και η Χρήστου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την άνοδο, αλλά δεν είναι εύκολο. Στην κατηγορία υπάρχουν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ δεν υποτιμούμε και τις άλλες ομάδες».

Για τα μακροπρόθεσμα σχέδια της ΑΕΚ: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια θέλει μεγάλη κατηγορία και είναι μεγάλο πρόβλημα ότι δεν υπάρχει σταθερή έδρα. Αν γίνουν σωστά βήματα, θεωρώ πως η ΑΕΚ θα φτάσει ψηλά».

Για το επίπεδο της Pre League και της Α1: «Το πρωτάθλημα της Pre League είναι πάρα πολύ δυνατό. Μακάρι να επιστρέψουν όλες οι μεγάλες ομάδες στην Α1, γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έχει ισχυρό ανταγωνισμό και αυτό μπορεί να του στοιχίζει στην Ευρώπη. Έπαιξε ρόλο και η κρίση για να υποβιβαστούν μεγάλες ομάδες, αλλά περισσότερο φταίει ότι δεν υπήρξε σωστή διαχείριση από κάποιους παράγοντες. Ο Ολυμπιακός πέρασε δυσκολίες πριν 7-8 χρόνια, αλλά κατάφερε να νοικοκυρευτεί».

Για τη μητρότητα: «Η κόρη μου είναι επτά χρονών και παίζει βόλεϊ στις ακαδημίες της Πετρούπολης, από όπου ξεκίνησα κι εγώ. Δεν την πίεσα να ασχοληθεί, ήθελε από μόνη της και νομίζω ότι πάει καλά. Μου αρέσει που τη βλέπω, συγκινούμαι πολύ. Δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί ο πρωταθλητισμός με την οικογένεια. Αν δεν είχα βοήθεια από τη μητέρα μου θα ήταν πολύ δύσκολο».

Για το χτύπημα που είχε δεχτεί από οπαδό της ΑΕΚ σε παλιότερο αγώνα: «Ορισμένοι οπαδοί λειτουργούν πολύ έντονα. Παίζαμε playoffs, ήταν μια κακή στιγμή, δεν θα την ξεχάσω αλλά δεν με επηρεάζει κιόλας. Δεν θεωρώ πως χαρακτηρίζει το σωματείο μια μεμονωμένη ενέργεια, ούτε έχει κάποια ευθύνη η ΑΕΚ για ό,τι έγινε τότε. Θυμάμαι πως ένας άνθρωπος της ΑΕΚ είχε έρθει στο γήπεδο του Ολυμπιακού μετά το περιστατικό αυτό για να μου προσφέρει μια ανθοδέσμη και να μου ζητήσει συγγνώμη. Σημαντική κίνηση… Είναι καλό να έρχονται οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα τους, αλλά και πρέπει να σέβονται τον αντίπαλο».

Για την Εθνική ομάδα: «Είδα πως είναι ενωμένη, έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και ελπίζω να πάει καλά στο Ευρωπαϊκό. Γιατί όχι να έχει και μια διάκριση…».
Keywords
Τυχαία Θέματα