Τέταρτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο η Στεφανίδη

Το κορίτσι θαύμα του επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη πέτυχε ακόμη μία σπουδαία επιτυχία, καθώς σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα της στη σεζόν στην Πάτρα.

Η Στεφανίδης βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,85 μ., με το οποίο πανηγύρισε τη νίκη, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από
το 4,75 μ., που είχε μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια μάλιστα θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 4,92 μ., προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (4,91 μ.), ωστόσο δεν είχε τα άλματα που θα της το επέτρεπαν στο σημερινό αγώνα.

Από εκεί και πέρα, η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) έκανε μία ακόμη καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με την επίδοση που θα της έδινε την πρόκριση για Ντόχα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ήταν δεύτερη με 4,41 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,51 μ., ύψος που δεν μπόρεσε να υπερβεί.

Τέλος, η Γεωργία Στεφανίδη (ΓΣ Κηφισιάς) μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει το ατομικό της ρεκόρ και με 4,16 μ. κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί το 4,21 μέτρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα