Τέρζιτς: «Ήμασταν και τυχεροί για να προκριθούμε»

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας στάθηκε στα δοκάρια των Παριζιάνων στα δυο ματς και συμπλήρωσε πως η ομάδα του κατάφερε κάτι σπουδαία, αποκλείοντας της γαλλική ομάδα. Παράλληλα, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για τη μεγάλη επιτυχία.

Ο Τέρζιτς δήλωσε αρχικά: «Και στους δύο αγώνες, αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό, αφού νικήσαμε δύο φορές μια τέτοια ομάδα και δύο φορές δε δεχθήκαμε γκολ. Ήμασταν τυχεροί σε αρκετές φάσεις και ειδικά στα δοκάρια. Υποφέραμε πολύ, αλλά είχαμε

πολύ καλή παρουσία σε εκτός έδρας ματς απέναντι σε ομάδα που είναι δυνατή επιθετικά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι μια υπέροχη βραδιά για τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, το επιτελείο μου και για ολόκληρο τον σύλλογο. Θα πανηγυρίσουμε, αφού είναι σπουδαίο πράγμα η πρόκριση στον τελικό, αλλά θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας, ο τελικός θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, αλλά απομένει μόνο ένας αγώνας και σε έναν αγώνα, όλα είναι πιθανά, το έχουμε αποδείξει. Ξέρουμε ότι δε θα είμαστε φαβορί, όποια ομάδα και αν αντιμετωπίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα