Τεόντοσιτς: «Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στους New York Times, για την απόφαση του να πάει στο ΝΒΑ και δηλώνει πως αν δεν είχε κάνει το ταξίδι θα το είχε μετανιώσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ, για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: «Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να παίξω εδώ κόντρα σε όλους αυτούς τους παίκτες. Θα το μετάνιωνα αν δεν δοκίμαζα αυτή την εμπειρία. Θα ερχόμουν νωρίτερα, αν
κατακτούσα πιο νωρίς την Euroleague. Σίγουρα είναι διαφορετικά εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος που δεν με αντιμετωπίζουν σαν rookie».

Παράλληλα, ο συμπαίκτης του στους Κλίπερς, Σαμ Ντέκερ, παρενέβη ώστε να αναφερθεί στη νοοτροπία του Τεόντοσιτς, λέγοντας: «Απλά δεν τον νοιάζει. Είναι τέτοιος τύπος. Δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι γι'αυτόν. Θα βγει εκεί έξω και θα κάνει το κομμάτι του. Θα βγει έξω με το μούσι και αυτά τα ανακατεμένα μαλλιά».

Σχολιάζοντας την κουβέντα του συμπαίκτη του, ο Μίλος τόνισε: «Μου πήρε πολύ καιρό να μάθω να το κάνω αυτό. Παλιά ένιωθα λυπημένος. Αλλά μετά από ένα σημείο συνειδητοποιείς πως ο κόσμος είναι εκεί για να μιλά συνεχώς. Δεν σκέφτομαι τι λένε, δεν με απασχολεί».

Σχετικά με την απουσία του από το παιχνίδι των Rising Stars στο All Star Game, ο Σέρβος γκαρντ ανέφερε: «Το να είσαι All Star είναι πάντα κάτι όμορφο και σημαντικό. Ωστόσο είμαι 30 ετών. Ίσως είναι καλύτερο κάποια νεότερα παιδιά να πάνε εκεί και να ζήσουν την εμπειρία».

Τέλος, απαντώντας στο γιατί προτιμά την ασίστ από το να σκοράρει, ο Μίλος απάντησε: «Γιατί έτσι κάνεις δύο ανθρώπους χαρούμενους».
Keywords
Τυχαία Θέματα