Τεν Χαγκ για την Τούμπα: «Δεν θα συμβεί ξανά αυτό"

Ο Ερικ Τεν Χαγκ είπε πολλά και σημαντικά στη συνέντευξη Τύπου πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Johan Cruyff Arena", στο Αμστερνταμ. Μεταξύ άλλων είπε ότι Μαζραουί (σ.σ.: αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο παιχνίδι με την Εμεν) θα είναι διαθέσιμος.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ο αντίπαλος είχε μια εβδομάδα, ενώ εμείς παίξαμε (νίκη 5-0 επί της Έμεν). Νομίζω ότι αυτό είναι αβαντάζ για μας.
Σε αυτή τη φάση χρειαζόμαστε πολλά λεπτά για να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον, να αποκτήσουμε αυτοματισμούς και να αποκτήσουμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Χρησιμοποίησα τη φράση “σε αυτή τη φάση” γιατί θα είμαστε σε διαφορετική σε μία εβδομάδα από σήμερα. Για την ώρα είναι σημαντικό να γίνεται προπόνηση με την ομάδα πλήρη”.
Για το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου που ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή είπε: “Μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Δεν πρόκειται όμως να συμβεί ξανά σε εμάς. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη. Το συζητήσαμε και όλη η ομάδα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Έτσι περιμένω να έχουμε τον έλεγχο μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.
Για τον Μαζραουί είπε: “Φαίνεται να έχει ένα μικρό πρόβλημα, αλλά τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις. Με την εικόνα που έχω σήμερα από αυτόν, νομίζω ότι θα παίξει”.
Για τον Φαν ντε Μπεεκ και το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: “Παίζει κανονικά. Υποθέτω ότι φέτος θα παίξει όλη τη σεζόν στον Άγιαξ. Αν αλλάξει κάτι, υποθέτω ότι θα το μάθω από τον Μαρκ Οφερμαρς”.
Keywords
Τυχαία Θέματα