Τέλος ο Μπράτσος από τον ΝΠΣ Βόλος, εξετάζεται ο Λόπεθ

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον Κώστα Μπράτσο μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας. Ο Έλληνας προπονητής πληρώνει την φετινή κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Μαγνησίας και γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση του Βόλου πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο 46χρονός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου ως βοηθός από το καλοκαίρι του 2020 και από τότε βρέθηκε και από τη θέση του υπηρεσιακού αλλά και ως μόνιμου προπονητή δύο φορές, ύστερα από απόλυση του εκάστοτε πρώτου τεχνικού.

Ο απολογισμός του Έλληνα τεχνικού ήταν 76 αγώνες με 22 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Οι ιθύνοντες του ΝΠΣ Βόλος αρχίζουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με μια περίπτωση που εξετάζεται να είναι αυτή του Άνχελ Λόπεθ. Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός είχε ξαναβρεθεί στον πάγκο του Βόλου τη σεζόν 2020-2021 για 34 παιχνίδια. Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός Άχνας. Ο σύλλογος της Κύπρου ανακοίνωσε την απόλυση του την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, μετά από 11 παιχνίδια.

Ο Ισπανός προπονητής είχε περάσει και από τον Ατρόμητο τη σεζόν 2021-2022. Το πέρασμα του ήταν σύντομο καθώς έκατσε για τρία παιχνίδια έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία.Μετά την Ελλάδα πήγε στο Ουζμπεκιστάν και πιο συγκεκριμένα από την Σουρχόν, απ’ όπου πέρασε και από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα