Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ (vid)

Ο 35χρονος Γερμανός πιλότος της Aston Martin, κάτοχος τεσσάρων παγκοσμίων πρωταθλημάτων, με μήνυμα στα social media, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κλείνοντας έναν τεράστιο κύκλο στη Formula 1.

Ο Φέτελ είναι ο τρίτος πιο επιτυχημένος πιλότος στην ιστορία έχοντας συνολικά 53 νίκες και βρίσκεται πίσω μόνο από τους Λιούις Χάμιλτον (103 νίκες) και τον Μίκαελ

Σουμάχερ (91 νίκες).

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα έζησε με τη Red Bull Racing, με την οποία κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα (2010, 2011, 2012, 2013), ενώ τρεις ακόμη φορές έφτασε κοντά στον τίτλο.

“Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι θα αποσυρθώ από τη Formula 1 στο τέλος του 2022. Πιθανότατα θα έπρεπε να αρχίσω ευχαριστώντας μια μεγάλη λίστα ανθρώπων, αλλά αισθάνομαι ότι είναι πιο σημαντικό να εξηγήσω τους λόγους πίσω από αυτή την απόφασή μου.

Αγαπώ αυτό το σπορ. Ήταν στο επίκεντρο της ζωής μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Όσο όμως υπάρχει ζωή μέσα στην πίστα, υπάρχει και η δική μου ζωή μακριά από αυτήν. Το να είμαι οδηγός αγώνων δεν αποτελούσε ποτέ ολόκληρη την ταυτότητά μου“, ανέφερε στο μήνυμα του ο Γερμανός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Vettel (@sebastianvettel)

Keywords
Τυχαία Θέματα