Τελικοί με λάμψη Μεντβέντεφ, Τζόκοβιτς

Νόβακ Τζόκοβιτς… «Παρών»

Ντανίλ Μεντβέντεφ… «Παρών»

Το νούμερο 1 της κατάταξης και ο νικητής του US Open περιλαμβάνοντα στα ρόστερ της Σερβίας και της Ρωσίας. Δεκαοκτώ ομάδες μεταξύ των οποίων και η υπερασπιζόμενη τον τίτλο της Ισπανία υπόσχονται να εκτοξεύσουν το θέαμα και την αγωνία από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη της νικήτριας στους τελικούς του Davis Cup, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τένις.

Το σκηνικό στήνουν τρεις πόλεις,

η Μαδρίτη, το Τορίνο και το Ίνσμπρουγκ, μέχρι και τα προημιτελικά ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός θα φιλοξενηθούν στη Μαδρίτη.

Το νούμερο 1 του κόσμου και νικητή στα τρία από τα τέσσερα Grand Slam μέσα στο 2021, πλαισιώνουν στην εθνική Σερβίας ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ο Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο Λάζλο Τζέρε και ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

Το νούμερο 2 της κατάταξης και νικητής του US Open οδηγεί μια ομάδα με εξαιρετική σύνθεση καθώς επίσης συμμετέχουν σε αυτή το νούμερο 6 της κατάταξης Αντρέι Ρούμπλεφ, το νούμερο 19 Ασλάν Καράτσεφ , το νούμερο 30 Κάρεν Κατσάνοφ και ο Εβγένι Ντοσκόι. Μια ομάδα η οποία «έδειξε τα δόντια» της στο φετινό ATP Cup το οποίο και κατέκτησε πανηγυρικά.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει, οι τελικοί του Davis Cup υπόσχονται συγκινήσεις και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο.

Είναι εκείνος που δεν παραβλέπει τη δύναμη των ονομάτων αλλά βάζει στην εξίσωση την παράμετρο που εμπνέει, παροτρύνει, δυναμώνει συγκινεί… Είναι η σημαία της χώρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα