Τελειώνει σύντομα το σίριαλ Μολέντο

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα της αποχώρησης του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραχώρησή του στην Ιντερνασιονάλ. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφές με τη βραζιλιάνικη ομάδα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επιστρέψει από τώρα ο έμπειρος αμυντικός στην πατρίδα του.

Σύμφωνα
με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν περισσότερα χρήματα από την Ιντερνασιονάλ, για να αφήσουν τον Μολέντο να επιστρέψει στη Βραζιλία. Μέχρι στιγμής, οι Βραζιλιάνοι προσφέρουν 150 χιλιάδες ευρώ, με το «τριφύλλι» να αξιώνει σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα διπλάσια χρήματα. Ο παίκτης παραμένει στην Ελλάδα και περιμένει την οριστική συμφωνία των δυο ομάδων για να αποχωρήσει. Ο Μολέντο έχει ήδη συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για τη συνεργασία τους και το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το αν αυτή θα ξεκινήσει το καλοκαίρι ή αν ενσωματωθεί άμεσα στο έμψυχο δυναμικό της.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Νίκλας Χουλτ, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν και άλλες προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στόχος τους είναι να υπάρξουν νέες πωλήσεις παικτών, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα δώσουν «ανάσα» στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα