Τάτσης: "Τα παιδιά προσπάθησαν..."

Τάτσης: "Τα παιδιά προσπάθησαν..."ntzouaniΣάβ, 11/28/2020 - 19:30

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης μίλησε στα κανάλια Novasports για το ντεμπούτο του στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας και το βαθμό της ισοπαλίας που πήραν οι "βυσσινί" στο ματς με τον Ατρόμητο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: 

"Καλό παιχνίδι, είχε ένταση, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Προσέξαμε

και το αμυντικό κομμάτι και προσπαθήσαμε ότι μπορούσαμε επιθετικά, κάναμε και εμείς και ο Ατρόμητος κάποιες ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν, είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και η συνέχεια είναι μπροστά μας". 

Για το ντεμπούτο του και όσα δούλεψε τις προηγούμενες ημέρες: 

"Έκανα τρεις προπονήσεις και δουλέψαμε σε λίγα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο άμυνας και στην επίθεση έχουμε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις σε αυτό το σχηματισμό". 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

"Η συνέχεια είναι πάντα δύσκολη σε όποια μοίρα και αν είναι μια ομάδα. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσαν τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε δυνατά και το επιθετικό pressing". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας και το βαθμό της ισοπαλίας που πήραν οι "βυσσινί" στο ματς με τον Ατρόμητο.  Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 19:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα