Ταπόκο: “Χρειάζομαι ξεκούραση”

Στο ιατρικό του Παλαιού Φαλήρου θα περάσει και το βράδυ της Δευτέρας ο Κέβιν Ταπόκο. Ο Παριζιάνος αμυντικός μέσος του Πανιωνίου συνεχίζει την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγήσει ο πρόεδρος και γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας, δείχνοντας μικρά σημάδια βελτίωσης του τραύματος στη σπονδυλική στήλη.

Δεν αποκλείεται ο Ταπόκο να περάσει και το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή. Το ευχάριστο, πάντα με τα τωρινά δεδομένα, είναι πως ο Γάλλος μέσος θα αποφύγει το χειρουργείο, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει
σαν πιθανότητα (μικρή).

Πλέον θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη την απουσία του από τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο πως ο Ταπόκο θα είναι και πάλι διαθέσιμος στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Η κατάστασή του πάντως παρακολουθείται καθημερινά από τον Χρήστο Δάρα, ο οποιός και αποφασίζει για την κάθε κίνηση που θα ακολουθηθεί. To Novasports.gr επικοινώνησε με τον Γάλλο μέσο, ο οποίος ήταν εξασθενημένος και αρκέστηκε να μας πει: “Το μόνο που χρειάζομαι είναι ξεκούραση. Τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο κόσμος”.
Keywords
Τυχαία Θέματα