Τακτική και δοκιμές ...

Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο, εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (γήπεδο Τούμπας, 15.00) μπήκε στην τελική της ευθεία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Στο πλαίσιο αυτό, η τεχνική ηγεσία είχε τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του έπειτα από καιρό. Το κυρίως βάρος έπεσε στην κατοχή, την ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων, ενώ ξεχωριστές ασκήσεις απασχόλησαν
τους αμυντικούς. Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας με «διπλό» σε περιορισμένο χώρο, ενώ τον επίλογο έγραψαν και πάλι τα τελειώματα αλλά μόνον για τους μεσοεπιθετικούς.

Μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του για το αρχικό σχήμα περιλαμβάνουν δυο διαφοροποιήσεις, από μια στην άμυνα και στα εξτρέμ. Με τον Πασχαλάκη να παίρνει θέση κάτω από την εστία και στην άμυνα τους Μάτος και Βιεϊρίνια δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο αυτής ο Βαρέλα μάλλον θα έχει ως παρτενέρ τον Κρέσπο αντί του Μαλεζά, στο πλαίσιο και του προγραμματισμού που έχει κατά νου ο Ρουμάνος, εν όψει του πρώτου αγώνα του Κυπέλλου για τη φάση των «8» με τον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη. Τσίμιροτ με Μαουρίσιο πλαισιώνουν τα αμυντικά χαφ, με τον Πέλκα μπροστά τους. Δεξιά κι αριστερά του διεθνούς Ελληνα μεσοεπιθετικού θα βρίσκονται οι Κάμπος και Μακ αντίστοιχα, με τον Σλοβάκο να παίρνει τη θέση του Λημνιού. Ο πλέον προωθημένος ποδοσφαιριστής, επιστρέφοντας στην αρχική ενδεκάδα, θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στις έντεκα, στο γήπεδο της Τούμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα