Ταινιόραμα 2019: Η γιορτή της Έβδομης Τέχνης επιστρέφει

Οι σημαντικότερες ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, αλλά κι εκείνες που έφτασαν μέχρι τα Όσκαρ, καθώς και κλασικά φιλμ, που εξακολουθούν να μας γοητεύουν, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση του Ταινιοράματος. Επτά εβδομάδες προβολών, γεμάτες με 147 αξιόλογες ταινίες.

Από την Πέμπτη 16 Μαίου, μέχρι και την Τετάρτη 3

Ιουλίου, στον Κινηματογράφο Άστυ. Στην Κινηματογραφική Στήλη του Tvxs.gr παρακολουθούμε και φέτος την καταξιωμένη διοργάνωση, παρουσιάζοντας αναλυτικά κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα προβολών, καθώς και τις προτάσεις μας.

Η σινεφίλ γιορτή που έχει γίνει θεσμός δεκαετίες τώρα στην καρδιά της Αθήνας, στη λήξη κάθε κινηματογραφικής σεζόν, το διαχρονικό Ταινιόραμα, σχεδιάστηκε φέτος για να προβάλλει τις βραβευμένες ταινίες σπουδαίων δημιουργών, οι οποίες πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρεμιέρα του στα σημαντικά Κινηματογραφικά Φεστιβάλ.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην μεγάλη οθόνη, ταινίες όπως το αντιπολεμικό «No Man’s Land» του Ντάνις Τάνοβιτς, το οδοιπορικό του Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν «Χειμερία Νάρκη», το μαγευτικό «Inland Empire» του Ντέιβιντ Λιντς, τον διαχρονικό «Εξολοθρευτή Άγγελο» του Λουίς Μπουνιούλ και πολλά ακομα αξιόλογα έργα.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα