Ταύτιση απόψεων στον Άρη

Ένα από τα στοιχεία της επιτυχημένης συνταγής της πορείας του Άρη στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, αποτέλεσε η ταύτιση απόψεων μεταξύ διοίκησης, στελεχών και τεχνικής ηγεσίας σε βασικά ζητήματα.

Με απλά λόγια, ο Σάββας Παντελίδης εντόπιζε τα κενά που ήθελε να καλύψει, ο Θ. Καρυπίδης όριζε το μπάτζετ και ο Κ. Διαμαντόπουλος έμαθε να κινείται μεταξύ των δύο προκειμένου να τους ικανοποιήσει.
Τα αποτελέσματα ήταν άριστα αν κρίνουμε από τις κινήσεις του
Ιανουαρίου (Κόρχουτ, Λάρσον, Ρόουζ, Φετφατζίδης).

Κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα.

Στην παρούσα φάση είναι λιγότερες οι επιλογές καθώς όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, η ομάδα κινείται για την απόκτηση 6-8 ποδοσφαιριστών, αλλά αυτή τη φορά ο πήχης έχει ανέβει, καθώς όσοι κληθούν να φορέσουν τα «κιτρινόμαυαρα» θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι από τους προκατόχους τους.

Οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς είναι αυξημένες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο ενώ ας μην αγνοήσουμε και την Ευρώπη καθώς μπορεί να μην το λένε στην Αλκμήνης, αλλά κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους αφήνει το ενδεχόμενο πρόκρισης τους στους ομίλους του Europa League.

Τα κέρδη θα είναι πολλαπλά σε αυτή την περίπτωση και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος στα «συν» που θα προκύψουν στη διάρκεια της σεζόν εφόσον τελικά τα καταφέρουν.

Εντοπίστηκαν οι στόχοι
Φτάνοντας στο δια ταύτα, το μόνο που μπορεί να ειπωθεί την δεδομένη χρονική στιγμή (καθώς τηρείται σιγή ιχθύος από τους κιτρινόμαυρους) είναι ότι έχουν εντοπιστεί οι ενδιαφερόμενοι στόχοι και οι διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τις εκκρεμότητες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν (Γκαρσία, Ρόουζ, Φετφατζίδης και ίσως μια δύο ακόμη περιπτώσεις) αλλά σε κάθε περίπτωση στην πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ρύσιο εντός του Ιουνίου, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει τον βασικό κορμό στη διάθεση του.

Κάποιες πινελιές για την ολοκλήρωση του ρόστερ είναι βέβαιο ότι θα μείνουν για λίγο αργότερα και ίσως μείνει για το τέλος το… κερασάκι στην τούρτα.

Άλλωστε ο Θ. Καρυπίδης έχει μάθει να εκπλήσσει ευχάριστα τον κόσμο της ομάδας του και δεν αποκλείεται να κάνει κάτι ανάλογο και τώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα