Ταχτσίδης: «Να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια κάτοικος Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ.

Με το σκεπτικό ότι ήσουν 19 χρονών παιδί όταν μετακόμισες στην Ιταλία και φαντάζομαι ότι ήταν δύσκολο να πάρεις την απόφαση να φύγεις από την Ελλάδα,
ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Όταν ήρθε στα χέρια σου η πρόταση για να μεταγραφείς σε ομάδα του εξωτερικού, πόσο καιρό το σκεφτόσουν πριν πάρεις την απόφασή σου;

Δεν το σκέφτηκα. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα να παίξω στο εξωτερικό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, το αποφάσισα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στον Ολυμπιακό;

Το αποφάσισα γιατί θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μου δώσει το κάτι παραπάνω. Να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλησπέρα Παναγιώτη, παίζω ποδόσφαιρο και μάλιστα στην ίδια θέση με εσένα, είσαι το είδωλό μου και ελπίζω μια μέρα να σε φτάσω και να σε ξεπεράσω! Η ερώτησή μου είναι η εξής πόσα χρόνια θα ήθελες να μείνεις στον Ολυμπιακό; Ποιοί οι στόχοι σου για το μέλλον;

Προσωπικά θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Οι στόχοι μου, όπως προανέφερα, είναι να κατακτώ τίτλους, πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αλλά και να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σου μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό;

Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. Ήταν κάτι το υπέροχο.

Εάν είχες την δυνατότητα να παίζεις σε άλλη θέση, ποια θα ήταν αυτή και γιατί;

Ενδεχομένως σέντερ φορ, νομίζω θα τα πήγαινα καλά.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να δώσεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο;

Να είναι κοντά μας να μας στηρίζουν, όπως το κάνουν. Να μας βοηθήσουν έτσι να κατακτήσουμε τους στόχους μας!

Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής;

Είμαστε κοντά οι τρεις διεκδικητές. Έχει δρόμο ακόμη, κανείς δεν μπορεί να πει με μία νίκη, ότι το “καθάρισε”. Τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο.

Πως αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στο Καραϊσκάκη;

Είναι μία ατμόσφαιρα μαγική, δεν το έχω ξαναζήσει ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που προσφέρει του Καραϊσκάκη ειναι κάτι μοναδικό.

Ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου στο γήπεδο; Αν μπορούσες να βελτιώσεις κάποιο αγωνιστικό σου χαρακτηριστικό, ποιο θα ήταν αυτό;

Συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι, ως ποδοσφαιριστής. Το τι είναι “ελάττωμα” το ξέρουν καλύτερα οι προπονητές μου, που με βλέπουν να παίζω μέρα-μέρα. Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ταχύς, αλλά λόγω του ύψους, δεν μπορώ να τα έχω όλα. Δουλεύω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Το κοτόπουλο με γλυκοπατάτα και αβοκάντο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΟΜΠΙ

Παίζω μπιλιάρδο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

“Ο Τελευταίος Σαμουράι”
Keywords
Τυχαία Θέματα