Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Γκενκ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το φιλικό του Σαββάτου με την Γκενκ στο Luminus Stadium (16.00, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD), με μία προπόνηση το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν εκ νέου στο κομμάτι της τακτικής, σε κανονική ροή αγώνα, μέσω διτέρματος, αλλά και από στατικές φάσεις. Ατομικά κινήθηκε ο Ένγκελς (έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο), ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο -δικαιολογημένα απών από την πρωινή
προπόνηση- Μαντί Καμαρά.
Οι ποδοσφαιριστές δεν παρέλειψαν να κάνουν το... πέρασμα, για λογαριασμό του Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος την Παρασκευή είχε τα γενέθλια του.
Με βάση όσα δοκίμασε στην προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα τον Χουτεσιώτη κάτω από την εστία, τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας, τους Σισέ, Βούκοβιτς σε ρόλο στόπερ, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη ως αμυντικούς μέσους, τον Φορτούνη επιτελικό μέσο, τον Χριστοδουλόπουλο και τον Φετφατζίδη σε ρόλο εξτρέμ και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα