Τα πλάνα του Γκαρθία για το ντέρμπι

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Την Κυριακή, στο άδειο από θεατές γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εντός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απολογισμό 9 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Μακριά από τη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει μόνο την ΑΕΛ,
έφερε πέντε ισοπαλίες και γνώρισε έξι ήττες.

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι «λευκό».

Αν και δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα, ενδεχομένως η τελική απόφασή του για το σχήμα με το οποίο θα έπαιζε στην Τούμπα να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κόντρα στον ΠΑΟΚ επρόκειτο να αγωνιστούν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο, Οτζίτζα Οφόε, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μάριν αναμένεται να παίξει ως δεξί εξτρέμ αντί του Πάρντο.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να πορευτεί με νίκες έως το τέλος της περιόδου, οπότε και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Λεβαδειακό (εκτός), τον ΑΟΚ στο Φάληρο, τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Στα χρόνια της Α’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί 58 φορές τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν σε 26 ντέρμπι, οι «πράσινοι» σε 12, ενώ 20 ντέρμπι δεν είχαν νικητή.

Ο αγώνας του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Κυριακή. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα