Τα πλάνα του Δώνη για το ντέρμπι

Αντίδραση και άμεση αγωνιστική βελτίωση περιμένει να δει από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/09, ΟΑΚΑ, 20:30, live Novasports 1 HD).

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις και τις ήττες από τον ΟΦΗ και τον Άρη, οι Πράσινοι βρίσκονται
με την πλάτη στον τοίχο και το ντέρμπι "αιωνίων" είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ενδεχομένως να κριθούν πολλά - αν και είναι νωρίς στη σεζόν - στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δώνης έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι της αγωνιστικής συμπεριφοράς των παικτών του, ζητώντας στο ντέρμπι μεγαλύτερη προσήλωση, ενέργεια και συμμετοχή στις προσωπικές "μονομαχίες". Παράλληλα οι Πράσινοι έχουν προβληματιστεί αρκετά από το... ντόμινο λαθών που γίνονται στα παιχνίδια και το "όχι ρίσκα" και "αυτοσυγκέντρωση" είναι οι λέξεις που ακούγονται περισσότερο στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με το σχηματισμό και το τακτικό πλάνο που θα επιλέξει ο Δώνης στο ντέρμπι, φαίνεται ότι το 1-4-2-3-1 έχει προβάδισμα στο μυαλό του προπονητή του Τριφυλλιού.

Αν δεν προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Διούδη (αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση), τότε θα πάρει θέση κάτω από τα γκολποστ της ομάδας του. Στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί με παρτενέρ τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ενώ στα δύο άκρα θα παίξουν οι Ινσούα (αριστερά) και Γιόχανσον (δεξιά).

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Δώνης, στην τριάδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Ζαχίντ (αριστέρα), Κολοβός (άξονα) και Χατζηθεοδωρίδης (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα