Τα παιδία παίζει και... σκοράρει (video)

Παράπονο ιδιαίτερο δεν μπορούν να έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Έχουν δει ήδη από την ομάδα τους 17 γκολ στο πρωτάθλημα, άλλα 14 στην Ευρώπη, καθώς και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας, δηλαδή 34 στο σύνολο. Βεβαίως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και σε μερικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα με τη Βίντι στο Europa League ή νωρίτερα
με την Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League, ο "Δικέφαλος" δεν τα πήγε καλά, όμως, μπόλικα τέρματα έχουν σημειώσει -σε γενικές γραμμές- ως τώρα στη σεζόν οι "ασπρόμαυροι".
Το σκοράρισμα είναι θέμα οργανωμένης δουλειάς, αλλά και συνήθειας, πράγματα που δουλεύονται και μαθαίνονται στις προπονήσεις μιας ομάδας. Εκεί γίνεται η αρχή και η συνέχεια καταγράφεται στις επίσημες αναμετρήσεις. Μάλιστα, στις προπονήσεις πολλές φορές μπαίνουν όμορφα τέρματα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, που ανήρτησε σήμερα (19/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό αφορά στα πέντε καλύτερα γκολ των "ασπρόμαυρων" στις προπονήσεις που έγιναν στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας:

Top 5 Training Goals of the Week - PAOK TV: https://t.co/Ar3XqtOhJt via @YouTube

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 19 Νοεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα