Τα ντέρμπι τίτλου, ο 7Χ7 ΠΑΟΚ κι η… αντιπολίτευση του Μαρίνου!

Ο Αστέρας που στον Α΄ γύρο στέρησε από την ΑΕΚ την ευκαιρία να αποσπαστεί στο +8 από τον Ολυμπιακό, κερδίζοντάς την με 2-0, κατάφερε να κόψει συνολικά 4 βαθμούς από τους πρωταθλητές με τα δύο 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Φυσικά ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε χθες στην Τρίπολη, θα ήθελε οπωσδήποτε νίκη επί της ΑΕΚ
την ερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο, όπως και η ΑΕΚ θα πρέπει να παίξει για το διπλό.

Αλλά το ντέρμπι της Κυριακής δεν είναι το μόνο που θα κρίνει τον τίτλο, αφού υπάρχουν ακόμα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στην πορεία προς τον τίτλο.

Ως ματς-τίτλου μπορούν ακόμα να χαρακτηριστούν οι αγώνες ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (20η αγων.), Ατρόμητος-ΑΕΚ (23η αγων.), Αστέρας-ΠΑΟΚ (24η αγων.), Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (26η αγων.) και ΠΑΣ-Ολυμπιακός (30η αγων.) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη γκέλα!

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα ημίχρονο δημιουργίας γιατί ο Αστέρας είχε τρόπους να τον περιορίσει στη μεσαία γραμμή, αλλά και στα άκρα. Οι αλλαγές του Γκαρθία βοήθησαν στο να αναπτυχθεί καλύτερα η ομάδα του στην επανάληψη, αλλά οι τελικές προσπάθειες και πάλι έπασχαν.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας για 2η φορά στη σεζόν, αφού πέρασε και από το Αγρίνιο, κάνοντας ένα σερί 7 νικών στο πρωτάθλημα και 11 σε όλες τις διοργανώσεις. Γεγονός που δείχνει ότι ο Λουτσέσκου έχει βρει μια χημεία που είτε εύκολα, είτε δύσκολα φέρνει βαθμούς.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Λαμίας ελέω Σιμόες, που όποτε παίζει βασικός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Μεγάλη ποιότητα ο Πορτογάλος που θα την χρειαστεί η Ένωση στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Επιπλέον η νίκη κόντρα στη Λαμία επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα μετά την δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε με το 0-0 στη Λάρισα και την υπόθεση Βράνιες.

Στον Παναθηναϊκό, τέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντέχει να παίζει σχεδόν με την Κ20 και εκνευρίζει την πλευρά Αλαφούζου που επιζητά την απομάκρυνσή του, αλλά δεν έχει τα... άντερα να την αποφασίσει.

Είναι φοβερό. Να κάνει ο προπονητής επίσημα… αντιπολίτευση στην πολιτική της διοίκησης στο σύλλογο κι αυτή να μη μπορεί να τον διώξει γιατί η ομάδα παλεύει όλα τα ματς και δεν χάνει με κάτω τα χέρια.

Άνετα δηλαδή, αυτή η ιδιότυπη κόντρα θα μπορούσε να γίνει και το… Survivor 2 στην τηλεόραση του mister ΣΚΑΙ.
Keywords
Τυχαία Θέματα