Τα νούμερα τηλεθέασής του αποκαλύπτει το "Watchmen"

Πώς να τα πήγε;

To HBO αποκάλυψε τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα της νέας του σειράς "Watchmen".

Σύμφωνα με το Variety, το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε από 1,5 εκ. θεατές, δηλαδή "21% περισσότεροι θεατές από το φινάλε του 'Succession' και 20% περισσότεροι θεατές από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της ίδια σειράς (1,2 εκ. θεατές)". Δεν κατάφερε βέβαια να ξεπεράσει την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του "Westworld" με τους 2,1 εκ. θεατές.

Η άλλη σειρά του καναλιού, το "Game of Thrones" είχε σκάσει το ρεκόρ με 17,4 εκ. θεατές στην
πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας της σεζόν. Το HBO είπε ότι η πρεμιέρα του "Watchmen" ήταν "το δυνατότερο ντεμπούτο που έχει δει η σειρά στις ψηφιακές της πλατφόρμες από την πρεμιέρα του 'Westworld' το 2016".

Σύμφωνα με τη δήλωση του Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), showrunner και σεναριογράφου, η νέα σειρά θα είναι κάτι σαν 'sequel', καθώς τα 12 αρχικά τεύχη είναι η βάση της. Στο παρελθόν η κυβέρνηση απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που εξηγεί την έλλειψη των smartphones στη σειρά. Θα δούμε έναν δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, μόνο που αντίπαλοι θα είναι η φυλή και η αστυνομία. Επίσης, θα δούμε σύγχρονα θέματα μασκαρεμένα ως φανταστικά.

Τη μουσική συνθέτουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross, ενώ σκηνοθέτης της είναι η Nicole Kassell. Πρωταγωνιστές είναι οι Regina King, Jean Smart, Jeremy Irons, Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Louis Gossett Jr, Tim Blake Nelson, Don Johnson, Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith. Ο Robert Redford ενσαρκώνει μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του και θα γίνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Redford κατάφερε να κρατήσει την προεδρία από τη δεκαετία του '80.

Όσον αφορά το μέλλον της σειράς, τα πάντα είναι ακόμα στον αέρα και η πιθανότητα 2ης σεζόν θα συζητηθεί μετά την πρεμιέρα της πρώτης. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Αποσπάσματα από την 1η σεζόν "Watchmen" Επίσημη σύνοψη αποκτά το "Watchmen" Watchmen - Official Trailer #1

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα