Τα «ερυθρόλευκα λιοντάρια» και η… δήλωση των τεσσάρων

Με τους Big4 της χώρας να διεκδικούν την κορυφή και τον Πάμπλο Γκαρσία να κλέβει την παράσταση.

Η τρομακτική επίθεση του Ολυμπιακού

Είναι αδύνατο να μην αναφερθούμε στην τρομερή επίθεση του Ολυμπιακού. Με τον Ελ Κααμπί να βρίσκει σταθερά τον δρόμο προς τα δίχτυα και τον Φορτούνη να ενορχηστρώνει τις φάσεις, η ομάδα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 19 τέρματα που εντυπωσιάζουν. Ενώ η άμυνα των «ερυθρολεύκων» θεωρήθηκε αρχικά ως αδύναμο σημείο, έχοντας δεχτεί μόνο 2 γκολ,

τώρα κατέχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει αυτήν την εποχή το πλήρες πακέτο στον αγωνιστικό χώρο.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Μετά από μια απογοητευτική ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια σημαντική επιστροφή στη φόρμα του. Αντιμετώπισε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αναδείχθηκε νικητής βγάζοντας αντίδραση ακόμα και όταν πιέστηκε. Αυτή η ανάκαμψη καθοδηγήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ο κορυφαίος παίκτης των «πρασίνων» ως τώρα στη σεζόν.

Ο χαρακτήρας νικητή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σταθερά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Η σειρά των νικών του τον έχει ωθήσει στη δεύτερη θέση και μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας μπορεί να αποδοθεί στον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου. Γνωστός για την ικανότητά του να χτίζει ομάδες και να αναδεικνύει ταλέντα, όπως ο Κωνσταντέλιας, η επιρροή του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ είναι εμφανής. Από τις πιο δυνατές στιγμές της σεζόν η συγκίνηση του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε, όπως φαίνεται, ένα παιδικό του όνειρο.

Οι εντός έδρας δυσκολίες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δυσκολεύεται εντός έδρας τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Η πρόσφατη οριακή νίκη της απέναντι στον Ατρόμητο ήταν η πρώτη εντός έδρας επιτυχία της στο πρωτάθλημα μετά από τρία παιχνίδια, υποδεικνύοντας περιθώρια βελτίωσης μπροστά στους φιλάθλους της. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει πως η «Ένωση» κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο να συνέλθει από το σοκ της ισοφάρισης και να κατακτήσει το τρίποντο στις καθυστερήσεις.

Το μαγικό ραβδί του Πάμπλο Γκαρσία

Η μεγαλύτερη έκπληξη της ελληνικής Super League τη φετινή σεζόν ως τώρα δεν είναι άλλος από τονΠανσερραϊκό, ο οποίος νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, έχει μεταμορφωθεί σε μια τρομερή ομάδα. Όχι μόνο συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς, αλλά έδειξε και τη φιλοδοξία της να πετύχει κάτι περισσότερο από την απλή παραμονή στην κατηγορία, καθιστώντας την μια ομάδα που πρέπει να παρακολουθήσετε τις επόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα