Τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ματς της Τρίτης


Λιγότερο από σαράντα οκτώ ώρες έχουν απομείνει πλέον για τον πρώτο αγώνα της Γ΄προκριματικής φάσης του Champions League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άγιαξ, με τόπο διεξαγωγής την Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει το sold out των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας, κλείνοντας στις 22.154. Με δεδομένα τα εισιτήρια που θα λάβουν
οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας «κλείνοντας» ολόκληρη τη θύρα 8 για λόγους ασφαλείας, γίνεται κατανοητό πως ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι πολύ μικρός για την τεράστια ζήτηση που υπάρχει.

Πάντως, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ η διάθεση αυτών θα πραγματοποιηθεί μόνον διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και την αντίστοιχη του Ticketmaster με τιμές από 10 μέχρι και 150 ευρώ. Το online σύστημα θα ανοίξει το πρωί της Δευτέρας στις 09.00 και θα εξυπηρετεί μέχρι την εξάντλησή των. Τέλος, υπενθυμίζεται, πως ειδικά γι’ αυτόν τον αγώνα και κατόπιν σχετικής υπόδειξης της UEFA δε θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά έως 12 ετών.
Keywords
Τυχαία Θέματα