Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (11.03) στις 08:30 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων
για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας χωρίς να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).
Keywords
Τυχαία Θέματα