Τα "χτυπήματα" των παικτών μετά τη Λεωφόρο

Δείτε τα τι ανέβασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, μετά το διπλό στη Λεωφοφόρο.

Η ξεκούραση του «killer» ...

Ημέρα ξεκούραση για το αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαιρικού τμήματος κι ο – εκ των πρωταγωνιστών της χτεσινής αναμέτρησης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας – Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως κι η πλειοψηφία των συμπαικτών του, δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός επέλεξε – σχεδόν – θάλασσα ή πιο συγκεκριμένα το ... υγρό στοιχείο δίπλα στη θάλασσα. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο «killer» μοιράστηκε αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους του, σχολιάζοντας με θεσσαλονικιώτικο ύφος «χαλαρά - χαλαρά».



Η χαρά του Βαρέλα...

Ημέρα συναντήσεων η χτεσινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚστην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνεςπου εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτατων ποδοσφαιριστών άμα τη αφίξει τους στο γήπεδο, όταν αντάμωσαν εκ νέου μετους δυο δανεικούς στον Παναθηναϊκό, Κάτσε και Μυστακίδη, όπως συνέβη και μετάτο τέλος της αναμέτρησης με τον Κατερινιώτη μεσοεπιθετικό να βρίσκει – μεταξύάλλων – τους Κάνιας, Βαρέλα. Ο τελευταίος ειδικά, δημοσίευσε τη σχετική εικόναστον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζονταςσχετικά: «Ο μεγάλος μου αδερφός, χαρούμενος που ξαναβλέπω».

Το μήνυμα του Κάμπος...

Τον δικό του ... ανήφορο βαδίζει ο Τζαλμά Κάμπος, στηνπροσπάθειά του να επιστρέψει απολύτως έτοιμος και υγιής μετά το πρόβλημα καιτις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Ο Ανγκολέζος θα είναιέτοιμος και για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στην Τούμπατο προσεχές Σάββατο, λόγος για τον οποίο καταβάλλει σημαντική προσπάθεια.Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό σεμέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τα εξής: «Ποτέ δε γίνεται ευκολότερο,απλά γίνεσαι καλύτερος».

Στη Γαλλία ο Μουλέν...

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Τιμπό Μουλέν, καθώς το πρόβλημαπου αντιμετωπίζει θα τον κρατήσει εκτός κι από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσητης ομάδας του, δηλαδή σην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το προσεχέςΣάββατο με τον Πλατανιά, ενώ φαντάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο να είναι έτοιμοςγια τον τελικό του Κυπέλλου. Κατά συνέπεια, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό κιαφού εξασφάλισε σχετική άδεια μαζί με το απαραίτητο ατομικό πρόγραμμα πουακολουθεί βρέθηκε στη Γαλλία, εκεί όπου οι καιρικές συνθήκες είναι εντελώςδιαφορετικές σε σχέση με την Ελλάδα, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους έξιβαθμούς Κελσίου, όπως απαθανάτισε ο ίδιος και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούςτου φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Keywords
Τυχαία Θέματα