Τα χάλασε στις λεπτομέρειες (video)

Ένα στιγμιαίο λάθος στο 106ο λεπτό της αναμέτρησης του κορυφαίου μέχρι εκείνη την στιγμή Γιώργου Δεληζήση, ήταν αρκετό για να στερήσει από τον Άρη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Άρης επικράτησε 3-1 της Μόλντε αλλά έμεινε εκτός συνέχειας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πληρώνοντας το εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο γνωστός... Ευρωπαίος Άρης

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε στο γήπεδο απόλυτα προσηλωμένη
στον στόχο της.
Σχεδόν αλάθανστη στην άμυνα και με υπομονή στο χώρο του κέντρου, προσπαθούσε να δημιουργήσει "ρήγματα" στους αντιπάλους.

Στο 25΄ με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ματίγια, έγινε το 1-0, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Νορβηγοί λίγο έλειψε να παγώσουν το "Κλ. Βικελίδης" με το δοκάρι του Εϊκρεμ (επίσης από εκτέλεση φάουλ).

Γκολ ο τραυματίας Δεληζήσης

Ο Δεληζήσης που από το πρώτο λεπτό έπαιζε με δεμένο το κεφάλι λόγω τραυματισμού, έβαλε... φωτιά στο γήπεδο πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 37΄ (από πάσα του Φετφατζίδη).

Η επανάληψη

Ο Άρης επέμεινε στην επανάληψη για το τρίτο γκολ, ενώ οι Νορβηγοί ήταν ανύπαρκτοι.Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο 84΄ ο Ντιγκινί με κεφαλιά από την σέντρα του Σούνγκρεντ πέτυχε το 3-0 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Η παράταση

Στο 106΄ ο Μπολί έφυγε από τον ξεχασμένο Δεληζήση, "κρέμασε τον Κουέστα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού για το 3-1. Λίγο αργότερα είχε δοκάρι (110΄) ο Ρόουζ, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ήταν εις βάρος των γηπεδούχων που κουράστηκαν από την υπεροπρσπάθεια, ωστόσο στο τέλος αναταμείφθηκαν από το χειροκρότημα του κόσμου

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (104’ Μπάσα), Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (78’ Γιουνές), Ντιγκινί, Λάρσον (64’ Μαρτίνες), Ιντέγε (102’ Τόνσο).

Μόλντε: Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπγέρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν (55’ Φόρεν), Άουρσνες, Χουσαϊν, Χέσταντ (99’ Κνούντζον), Έικρεμ (75’ Έλινγκσεν), Ομοϊχουάνφο (88’ Μπολί), Τζέιμς.
Keywords
Τυχαία Θέματα