Τα αουτσάϊντερ δίνουν χρώμα κι ενέργεια σε Σαραγόσα, Νάπολι και Γλασκόβη (video)

Το φινάλε στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για το πλασάρισμα των θέσεων για τα προκριματικά του Europa League όπως και για την παραμονή στην κατηγορία. Η Κροτόνε έχει το πιο δύσκολο έργο γνωρίζοντας πως για να ελπίζει σε θαύματα πρέπει να σκοράρει στο Σαν Πάολο. Όχι κάτι απόμακρο για τον εκάστοτε φιλοξενούμενο.

Στο Ολύμπικο η Λάτσιο υποδέχεται την Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη και μάλιστα με 2-3 γκολ διαφοράς και άνω!
Τα δύο σε έναν ανοιχτό ρυθμό μπορούν να τα σημειώσουν. Ότι άλλο, είναι δύσκολο να προβλεφθεί.

Αμφίρροπα ματς περιμένουμε στο Χάμαρμπι της Σουηδίας - όπου και το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΙΚ - στο Μπριζ και στη Γκασκόβη. Ναι μεν η Πάρτικ Θιστλ έχει προβάδισμα νίκης αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η Λίβινγκστον θα παίξει με πάθος, κι όσο αντέξει.

Η Σαραγόσα έχει κίνητρο στην Ισπανική Segunda División. Θέλει νίκη για να μείνει στα μπαράζ τηςν ανόδου ενώ η αδιάφορη, βαθμολογικά, Αλμπαθέτε σε μια καλή της μέρα και δίχως άγχη μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική κι επικίνδυνη.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga Santander (13.00) Valencia - Deportivo La Coruña : Goal/Goal (1,42)ΣΟΥΗΔΙΑ, Allsvenskan (16.00 Novasports 3 HD) Hammarby - AIK : Goal/Goal (1,65)
ΑΥΣΤΡΙΑ, Bundesliga (17.30) Salzburg - Mattersburg : Goal/Goal (1,60)ΙΤΑΛΙΑ, Serie A (19.00) Napoli - Crotone : Goal/Goal (1,45)
ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (19.00) Club Brugge - Gent : Goal/Goal (1,50)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΟΥΜΕΝΑ :
ΣΚΩΤΙΑ, Play-Off's 1/2 (17.30) Partick Thistle - Livingston : Over 2,5 (2,00)
ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (19.00) Anderlecht - Genk : Home to scor both halves (2,00)ΙΤΑΛΙΑ, Serie A (21.45) Lazio - Inter : Away team Over 1,5 (2,00)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :
ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga 123 (19.00) Real Zaragoza - Albacete : Goal/Goal (1,85)
** Δείτε τι έγινε στον πρώτο αγώνα των Play-off's για μια θέση στην Σκωτσέζικη Premiership
Keywords
Τυχαία Θέματα