Τα Final Fantasy X/X-2 HD Remaster και Final Fantasy XII έρχονται τον Απρίλιο στα Switch και Xbox One

Επιστρέψτε στην Spira και στην Ivalice αυτόν τον Απρίλιο.

Τα Final Fantasy X/X-2 HD Remaster και Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα στο Xbox One και στο Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Square Enix.

H

ανακοίνωση της Square Enix συνοδεύτηκε από το νέο artwork του character designer, Akihiko Yoshida, για το Final Fantasy XII: The Zodiac Age, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

To Final Fantasy X/X-2 HD Remaster κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2014 στα PS3 και PS Vita, και ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στο PS4. To Final Fantasy XII: The Zodiac Age αποτελεί remaster του Final Fantasy XII που είχε κυκλοφορήσει το 2007 στο PS2. Στο Final Fantasy XII: The Zodiac Age είχαμε δει κάποια νέα features, όπως το Zodiac job system (υπήρχε μόνο στην ιαπωνική PS2 έκδοση), το trial mode, αλλά και νέα μουσικά θέματα.

Το Final Fantasy X/X-2 HD Remaster θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου για Xbox One και Nintendo Switch, ενώ το Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα διατεθεί στις 30 Απριλίου.

IGN GreeceΠρώην developers της Blizzard δουλεύουν σε νέο Marvel παιχνίδιTo Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το Playstation 4 στην ΙαπωνίαΑνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Ιανουάριο του 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα